دو واحد عرضه مواد غذایی در رفسنجان، به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی تعطیل شدند.
به گزارش تیتر خانه خشتی رفسنجان، مجید رنجبر کاظمی؛ مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی با بیان اینکه رعایت بهداشت در همه واحدهای صنفی به ویژه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از اهمیت ویژهای برخوردار است، افزود: دو واحد صنفی در شهرستان رفسنجان، بر اساس نظارتهای انجام شده و به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشت مواد غذایی برای حفظ سلامت شهروندان، تعطیل شدند.
وی ادامه داد: تخلفات مشاهده شده در این مراکز شامل عدم رعایت بهداشت فردی کارکنان، عدم رعایت اصول بهداشت مواد غذایی و استفاده از رنگها و افزودنیهای غیرمجاز بوده است.
وی خاطرنشان کرد: با واحدهای متخلف طبق مقررات بهداشتی برخورد قانونی صورت گرفته و نظارتها به منظور حفظ سلامت عمومی مردم ادامه خواهد داشت.
رنجبر کاظمی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، با سامانه تلفنی ۱۹۰ رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تماس بگیرند.